iDal kan je helpen om de zichtbaarheid van je producten in supermarkten en hypermarkten te vergroten, zodat je je verkoop in het veld kunt ontwikkelen.

Sinds 1996 is ons agentschap gespecialiseerd in operationele marketing (verkoopbevordering, extra verkooppersoneel, merchandising) op alle gebieden van de grootdistributie.

Area managers, merkambassadeurs, demonstrateurs, verkoopadviseurs, hostessen – wij zijn je beste verkoopmedewerkers die je helpen je producten te promoten en de verkoop te stimuleren.

Je merkambassadeurs

Onze merkambassadeurs worden getraind om operationeel te zijn in alle supermarktafdelingen: zoete en hartige kruidenierswaren, textiel, doe-het-zelf, enz.

Bovendien kun je met onze oplossing voor het beheer van verkoopactiviteiten in het veld de prestaties van je merkambassadeurs in realtime volgen.

Verkooppromoties en evenementen voor supermarkten en hypermarkten

Afhankelijk van de specifieke kenmerken van je markt organiseert iDal ook verkoopbevorderende acties en evenementen, en stimuleer je je verkoopcijfers door proeverijen, verkoopadviesdiensten en kookshows in de winkel aan te bieden.